четвъртък, 12 февруари 2009 г.

Яба - Даба - Ду

"Днес беше голямо, както всеки друг ден, за който пиша!", би възкликнал Даката. Е, не се напих като животно, но все пак беше голям ден! Взех си изпита по Java. Не само че не ме скъсаха, ами ми писаха и Отличен 6.00, нищо че бях за Перфектен 7... Поздрав за Рашева =) И да не си забравиш чадъра - не ти вярвам, че в Лондон не вали... Мисълта ми беше за Java, разбираш ли начи... Май няма какво да се говори повече. Мисля, че се видя на кого къде му е мястото - от кого ще излезе програмист и от кого - математик. Второто даже не е никак сигурно... Който не е разбрал за какво дума, да ни съ прртснявъ. Бъдещият ми съпруг, за когото а пропо се отказах да се омъжвам, ще се сети. И днес няма да псувам. (точка)

Сесията е към своя край, но не и селските номера. Това не знам защо го казвам точно. Приемете го като констатация. Фундаментална истина. Изстрадана. (точка)

Наближава 14 фенфруари, а аз пак си нямам гадже. Ще си умра девствена и те така... Не съм и флюбена. Не че не съм, просто се правя. Много съм влюбена даже. В Деяна. Тя е моето слънце. Сладурана. Ама ми отказа. Много тежко го приемам. Предложих и да правим секс, а тя не иска. Не правела секс с жени. И аз не съм правила, тя за каква ме мисли?! Всичко си има първи път, нали? Даже бих й платила. Ако имах пари. Ама нямам. Онзи ден се хванах на някакъв бас с Ицо, не помня за какво беше баса, ама оттогава Ицо ми дължи пет стотинки и половина на цяло. Тъй че ако ми се издължи, веднага ги давам на кака. На секундата. Не за друго, ами защото е много яка кака. (бай дъ уей, аз дясната ръка от 8-ми декември насам не съм си я мила) Казано на асемблерски - за връщане на борчове натиснете 5. (точка)

Имам още какво да кажа, ама ще се спра за тази вечер. В добро настроение съм и не ми се псува. Не много. Айде стига чели... и умната с виното, любовта и правенето на деца!

2 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз ли съм извратена? Да не би да съм писала за гризачи, които живеят под земята, а?! :D :D :D

    ОтговорИзтриване