сряда, 10 декември 2008 г.

Muddy Mary

Четох блога на Даката. (чета го и го препрочитам редовно) Изобилства откъм простотия. Изумена съм! (удивителна) Възхитена съм!! (две удивителни) Браво!!! (три удивителни)

Последната публикация на тази култова личност (моят идол) ме наведе на мисълта, че и почитателите ми с нетърпение очакват да разкажа как прекарах втория си (дано не е последен) студентски празник.

Пътешествието започна на централна гара. Боклуци, мангали... а на перона влак. Ама не какъв да е влак! (Е, не беше влакът към Хогуортс, даже не ми се стори да е... защото си нямахме водка Търговище за изпът, не за друго) Тоя влак беше уникален - непотрошен и... чист!!! Хипер лукс за 2 лева и не знам си колко там стотинки. А пътниците бяха баси лицата. Абсолютни маниаци! Мноо леките хора...

В хотела имаше топла вода. (за разлика от миналогодишния такъв) И парно имаше. Само порно нямаше ;( Затова спах с Шуша. Докато сме се гушкали сладко-сладко някой ни обра - открадна ми одеялото и се зави с него, после за камофлаж се оплака, че било много студено.

Навръх 8-ми декември Павел се напи като гъз, Цуци се напи като голям гъз, а Явор взе Нобелова награда по химия благодарение на коктейла си Muddy Mary. Само не знам дали граалът на Даката изобщо може да се мери с M...Mary. Това е защото не празнувах с бъдещия президент на България, не за друго.

Като цяло беше много весело - доста по-весело от говоренето по телефона за мега много пара. (точка)

Чао и наздраве... с Алка-нещото там

1 коментар: